Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poput filmskog scenarija

Plaćeni ubojica se zaljubio u žrtvu pa zajedno inscenirali smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava moderna ljubavna drama odvijala se posljednjih dana u Brazilu.

Kućanica Maria Nilza Simoes unajmila je plaćenog ubojicu da ubije ženu za koju je bila uvjerena da ljubuje s njenim mužem. Ubojica Carlos Roberto de Jesus spremio je u džep skoro tri tisuće kuna i krenuo u potragu za djevojkom. No kad je ugledao Irinaldes Aguiar Araujo planula je obostrana ljubav na prvi pogled i odmah joj je priznao o čemu je riječ.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Zajedno su smislili domišljat plan kako da prevare kućanicu i ipak budu zajedno. U lokalnoj trgovini kupili su dvije boce kečapa kojima je Jesus zamazao Irinaldes. Zatim joj je strgnuo majicu i ispod pazuha namjestio mačetu da bi izgledalo kao da ju je probio. 'Izmasakriranu' djevojku je fotografirao i poslao kao dokaz.

Golupčićima bi plan i uspio da nakon tri dana 'prevarena' kućanica nije na ulici ugledala strastveni poljubac plaćenika i navodne žrtve. U ljutnji je otišla u policiju i prijavila da joj je Jesus ukrao tisuću dolara, a policija je nakon razgovora sa svim sudionicima ostala zaprepaštena scenarijem. Plaćenik i žrtva terete se za iznudu, a kućanica za planiranje ubojstva. Svi su na slobodu pušteni uz jamčevinu, a glavno pitanje je postavio trgovac u lokalnoj trgovini s kojim su razgovarali novinari.

'Pa kako gospođa Maria nije primijetila da je mačeta zabodena ispod pazuha', kazao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene