Obavijesti Video Pretražite Navigacija
smijao se

Je li Putin ozbiljno bolestan i ima li dvojnika: Peskov odgovorio na glasine

Vladimir Putin i Dmitrij Peskov
Vladimir Putin i Dmitrij Peskov Foto: Afp
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov opovrgnuo je da je Putin bolestan, a nasmijao se na glasine o dvojniku

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov opovrgnuo je u utorak izvješće da je predsjednik Vladimir Putin bolestan i nasmijao se stalnim glasinama da ga dvojnici pokrivaju u javnim nastupima.

Pročitajte i ovo Pogled iz Sderota na Gazu Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izraelska vojska objavila jezivu snimku: "Javljam ti se s mobitela Židovke. Ubio sam nju i njezinog muža." Netanyahu: "Stojimo pred sljedećom fazom, ona dolazi"

"S njim je sve u redu, ovo je apsolutno još jedna lažna vijest", rekao je Peskov upitan o izvješću ruskog Telegrama bez izvora, koje su preuzeli neki zapadni mediji, da je predsjednik u nedjelju navečer imao ozbiljne zdravstvene probleme.

Glasnogovornik se nasmijao odgovarajući na daljnje pitanje o dvojnicima i zanijekao da ih Putin ima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Saboru Živahno u sabornici VIDEO/FOTO Kaos u Saboru: Oporba sat vremena lupala po klupama, Plenković se nije dao smesti, HDZ mahao transparentima i ispratio ga pljeskom

"Ovo spada u kategoriju apsurdnih informacijskih podvala o kojima cijeli niz medija raspravlja sa zavidnom upornošću. To izaziva samo osmijeh", rekao je Peskov.

Putin, džudo entuzijast koji je dugo njegovao imidž "čovjeka od akcije", napunio je 71 godinu 7. listopada. Održava intenzivan raspored sastanaka i javnih nastupa, od kojih su mnogi na televiziji.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Na Sljeme Građani bi na Sljeme uskoro mogli - besplatno

Njegov nedavni program uključivao je prošlotjedni posjet Kini, sa zaustavljanjem u dva ruska grada na povratku.

U intervjuu 2020. Putin je zanijekao dugogodišnje glasine da koristi dvojnike, premda je rekao da mu je u prošlosti bila ponuđena prilika da ima jednog iz sigurnosnih razloga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene