Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševio sve

PAPA ZAOBIŠAO PROTOKOL - Zadržao se s djecom i rukovao se s osobljem zračne luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo doputovao je u subotu u jutarnjim satima u Sarajevo kamo je stigao u državni posjet i pastoralni pohod Bosni i Hercegovini.

Zrakoplov "Alitalije" sletio je u sarajevsku zračnu luku oko 9 sati gdje je Svetom Ocu priređen svečani doček, a u ime državnih vlasti i mjesne crkve tamo su ga uz svečanu vojnu postrojbu pozdravili član Predsjedništva BiH Dragan Čović i vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zastave iz cijelog svijeta VELIČANSTVEN DOČEK PAPE Tisuće hodočasnika ovacijama pozdravilo Svetog oca Slika nije dostupna 'Sarajevo je puno propatilo' GOVORIO O MIRU Papa dirnuo govorom u Predsjedništvu BiH

Papu je pozdravilo i 140 djece odjevene u narodne nošnje iz različitih dijelova BiH.

Odmah po dolasku u sarajevsku zračnu luku priredio jedno od svojih uobičajenih iznenađenja zadržavši se mimo protokola s djecom odjevenom u narodne nošnje iz svih dijelova BiH i članovima kulturno-umjetničkih društava.

PRATITE UŽIVO Papa Franjo u Sarajevu

Sveti se Otac u dva navrata zadržao u razgovoru s njima vesela lica pri čemu se moglo opaziti kako mu je jedna od djevojčica pjevala na što je on uzvratio rječima: "Bravo".

Potom se rukovao i pozdravio i s iznenađenim pripadnicima tehničkog osoblja zračne luke koji su pokazali kako ih je to iskreno razveselilo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene