Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Palermo: Uhićen sin mafijaškog šefa i 38 mafijaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija danas je u Palermu uhitila 39 mafijaša među kojima i Calogera Lo Piccola, sina mafijaškog šefa Salvatorea Lo Piccola, u operaciji nazvanoj 'Addio Pizzo' (zbogom reket).

Calogero Lo Piccolo je optužen za preuzimanje vođenja mafijaške organizacije nakon uhićenja njegova oca (Salvatore Lo Piccolo) i brata (Sandro Lo Piccolo), koje je provedeno 5. studenoga prošle godine. Salvatore Lo Piccolo, koji je bio u dugogodišnjem bijegu pred pravdom, i njegov sin Sandro već su osuđeni na doživotni zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..."

To je još jedan uspjeh talijanske policije i istrage u borbi protiv mafije u posljednje vrijeme. Ministar unutarnjih poslova Giuliano Amato pohvalio je djelovanje policijskih snaga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene