Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj se obratila javnosti

Objavljena snimka nadzorne kamere: Oteta supruga milijunaša, otmičari traže devet milijuna eura

Anne-Elisabeth Falkevik (Foto: AFP)
Anne-Elisabeth Falkevik (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Anne-Elisabeth Falkevik (Foto: AFP) Anne-Elisabeth Falkevik (Foto: AFP) Foto: Afp Oteta supruga jendog od najbogatijih Norvežanina (Foto: AFP) Oteta supruga jendog od najbogatijih Norvežanina (Foto: AFP) Foto: Afp Oteta supruga jendog od najbogatijih Norvežanina (Foto: AFP) Oteta supruga jendog od najbogatijih Norvežanina (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Oteta supruga jendog od najbogatijih Norvežanina (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
Norveška policija objavila je da je nestala 68-godišnja Anne-Elisabeth Falkevik, supruga jednog od najbogatijih Norvežanina, te da otmičari traže otkupninu.

Otmicu supruge Toma Hagena (68), policija je deset tjedana istraživala u tajnosti, a onda se obitelj obratila javnosti. Anne-Elisabeth nestala je 31. listopada iz vile pored Osla u kojoj par živi.

Pročitajte i ovo Sobovi Ruska trava je zelenija Sobovi izazvali međunarodni incident! Rusija zaprijetila Norveškoj: "Skupo ćete to platiti" Borbeni zrakoplov F-16 Nakon Nizozemske i Danske Novo pojačanje za Ukrajinu: Norveška treća zemlja koja će donirati zrakoplove F-16 Kijevu

U četvrtak je objavljena snimka nadzorne kamere na parkiralištu Hagenove obiteljske tvrtke koja traje 24 minute. Na njoj se vidi kako muškarac odjeven u crnu odjeću vadio iz džepa jakne mobitel i telefonira. Nakon toga se okrenuo i otišao, piše Bild.

Ubrzo se pojavio drugi muškarac i nakon 24 minute vidi se i treća osoba koja izgleda vrlo slično prvoj osobi. Hagenova obiteljska tvrtka se nalazi 3,5 kilometara od obiteljske vile. Policija pretpostavlja da su to otmičari te da su špijunirali firmu, obitelj i privatnu kuću.

Otmičari su ostavili poruku. Tražili su devet milijuna eura i da se u cijeli slučaj ne upliće policija.

Bogatstvo Toma Hagena procjenjuje se na 174 milijuna eura. Novac je zaradio u svijetu nekretnina i energetike. Posjeduje i 70 posto tvrtke Elkraft koja se bavi električnom energijom, a koju je osnovao 1992. godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene