Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast!

Od novca koji su dobili na vjenčanju kupili vodu i hranu za stradale u poplavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladoženja Nikola gostima je zahvalio na dolasku i dodao kako je nemoguće ne misliti na sunarodnjake koji su pogođeni poplavama.

Mladenci iz Kragujevca u Srbiji, Nikola i Ljiljana Marković, na dan svog vjenčanja nisu zaboravili na sunarodnjake stradale u razornim poplavama koje su pogodile Srbiju. Dio novca koji su dobili na poklon iskoristili su za kupnju hrane i vode koje su preko Crvenog križa poslali onima kojima su u ovim trenucima prijeko potrebni.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

Pročitajte i ovo Stanovnici Gaze - 2 Najgore na sjeveru Sve veća kriza u pojasu Gaze: Palestinci umiru od gladi, Izrael ne odustaje od vojne operacije Brod humanitarne pomoći kreće s Cipra Stanovnici Gaze gladuju Humanitarna pomoć odaslana morskim putem: "300 kamiona s hranom trebalo bi ući u Gazu svakog dana"

Nakon što se pred matičarem izrekli sudbonosno 'da', obratili su se svojim gostima koje su pozvali da se priključe humanitarnoj akciji.

'Hvala što ovaj trenutak dijelite s nama, ali mi ne možemo ne misliti na naše sunarodnjake u krajevima koje je pogodila poplava', rekao je Nikola uzvanicima i pozvao ih da se uključe u akciju pomaganja, te da zamole i svoje prijatelje i članove obitelji da naprave isto, piše Blic.

Ulice u Obrenovcu pretvorene u rijeke, rastu vodostaji u Beogradu

Gotovo nitko od preko 300 gostiju nije ostao ravnodušan na ovaj poziv.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene