Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Nakon 12 sati pregovora policija je u Novom Pazaru u Srbiji, bez uporabe sile, privela 65-godišnjaka koji se u subotu navevečer, nakon obiteljske svađe, zatvorio u svojoj kući držeći suprugu i sinove kao taoce.


Drama u je započela u subotu navečer oko 22 sata kada je jedan od sinova uhićenog 65-godišnjaka pozvao policiju i rekao im kako je otac napao majku i njih i da ima oružje, javlja Blic.

Vezani članci Privođenje u Dugavama - 2 Muškarac koji je zatočio bivšu partnericu imao je zabranu prilaska: Dnevnik Nove TV u posjedu poruke koju je ostavio na stubištu Ilustracija Okončana talačka kriza u Teksasu, otmičar ubijen: "Svi su oslobođeni, zdravi i sigurni"

"Policiji je rekao i da je otac pokušao pucati u njih, da je povukao obarač, ali da pištolj nije opalio jer se metak zaglavio u cijevi. Policija je ubrzo stigla, a kada ih je 65-godišnjak vidio ispred kuće, zatvorio se u jednoj prostoriji, prijeteći da će ubiti članove pobitelji i sebe ako ga pokušaju uhititi", ispričali su susjedi.

Policija je nakon toga osigurala prostor oko kuće i blokirala ulicu, a nakon četiri sata pregova iz kuće su izašli njegova supruga i sinovi. 

"65-godišnjak je ostao u kući s nepokretnom majkom. Nije želio razgovarati s policajcima, odbijao je njihove molbe i savjete da se preda. Popustio je oko 10 sati ujutro i dozvolio policajcima da uđu. U kuću je ušla i ekipa Hitne pomoći koja je ukazala pomoć njegovoj bolesnoj majci", ispričao je za Blic izvor iz policije. 

Nasilnik je uhićen, policajci su pretresli kuću tražeći oružje. Prema nepotvrđenim informacijama, pronađen je pištolj i nekoliko komada metaka.

65-godišnjak je uhićen zbog nasilja u obitelji i prije 20-ak dana, a nakon toga mu je izrečena mjera zabrane prilaska sinovima. Neslužbeno, policajci su i tada u kući pronašli i oduzeli veću količinu oružja i municije.

Susjedi kažu kako su odnosi 65-godišnjaka sa suprugom i četvoricom sinova loši već nekoliko godina i da ih je cijelo to vrijeme maltretirao i napadao. Muškarac je u svađi i s mnogim susjedima.

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju