Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODMAH JE POSTALA VIRALNA

Nova pljuska za Trumpa: Objavljena fotografija koja je pokazala pravu istinu o njegovoj popularnosti

Donald i Melania Trump na svečanosti u Washingtonu (Foto: AFP)
Donald i Melania Trump na svečanosti u Washingtonu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Donald i Melania Trump na svečanosti u Washingtonu (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Fotografija je, nije teško pogoditi, vrlo brzo postala viralna, a mediji su podsjetili i na razliku u posjećenosti Trumpove inauguracijske svečanosti u odnosu na onu Baracka Obame.

Američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania jučer su otvorili "sezonu" božićnih blagdana na svečanosti paljenja svjetlosnih ukrasa na Nacionalnom božićnom drvcu u Washingtonu.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Svečanosti su prisustvala i neka Trumpova djeca - Donald Jr. s obitelji, Tiffany, Ivanka Trump s djecom Arabellom, Josephom i Theodoreom te suprugom Jaredom Kushnerom. Kontroverzni je predsjednik na Twitteru tom prilikom podijelio da "on snažno gleda u budućnost" kako bi drvce bilo osvijetljeno "tijekom cijele godine", metaforički izrazivši time vjeru u napredak američkog društva i ekonomije, no iako je to vjerojatno očekivao, odaziv publike na ovu svečanost baš i nije bio impresivan, piše Daily Mail.

Naime, kako se vidi na fotografiji koju je na Twitteru podijelio novinar Steve Rudin, u gledalištu je bilo popunjeno tek nekoliko prvih redova, dok su deseci drugih ostali prazni. Fotografija je, nije teško pogoditi, vrlo brzo postala viralna, a mediji su podsjetili i na razliku u posjećenosti Trumpove inauguracijske svečanosti u odnosu na onu Baracka Obame.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene