Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znala

Majka dobila kaznu jer je njezina dvanaestogodišnja kći zlostavljala mačku: "Udarila je, izgrizla i bacila mače"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sud je kaznio 53-godišnju majku novčanom kaznom jer je kao vlasnica mačke prekršila Zakon o zaštiti životinja. Obitelj je dobila zabranu držanja životinja, a nesretna mačka završila je u skloništu za životinje.

Žena (53) iz njemačkog Düsseldorfa mora platiti kaznu jer je njezina dvanaestogodišnja kći zlostavljala mačku. Sud je presudio da je majka dopustila kćeri zlostavljanje mačke.

Pročitajte i ovo Beatrix von Storch Pokrenuta istraga Skandal u Njemačkoj: Zamolio političarku za fotografiju pa je umazao fekalijama - "Bilo je stvarno odvratno"

Dvanaestogodišnja djevojčica udarila je, tresla, izgrizla i bacila šestomjesečno mače po imenu Malena. Videosnimke zlostavljanja došle su do nadležnog gradskog ureda. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pronašli ga planinari Misteriozni čovjek vuk snimljen u šumi: "U ruci je držao koplje, bio je jako prljav i nije skidao pogled s nas"

Ured za javni red također je zabranio obitelji da ubuduće drži životinje, a mačka Malena smještena je u sklonište za životinje.

Na sudu je žena izjavila kako su ona i suprug bili u podrumu dok je kći mučila mačku u stanu, piše Fenix Magazin. Majka kaže kako nije primijetila mučenje, a kći tvrdi da se samo igrala s mačkom.

Pročitajte i ovo Mačka u krošnji breze - 5 sjedila u krošnji breze VIDEO/FOTO Spektakularna akrobacija: Mačka pokazala zagrebačkim vatrogascima tko je glavni

Kako navode njemački mediji, majka je ispričala kako su snimke maltretiranja kružile internetom. Zbog toga su je vrijeđali, a dodala je i kako nije kriva te joj je žao.

Sudac je smanjio iznos tražene kazne s 5000 na 2000 eura.

Pročitajte i ovo Janje u automobilu Nesvakidašnji prizor Majka ga je odbacila, a njemačka obitelj odlučila ga je iz Hrvatske povesti kući: U priču se uplela i policija, malo ih je sve iznenadilo

Majka dvoje djece, koja mjesečno zarađuje 1300 eura, iznos od 2000 eura može otplaćivati ​​u mjesečnim ratama od po 50 eura. Presuda je pravomoćna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene