Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svađa u tramvaju

VIDEO "Nije mi dobro, jedva stojim": Djevojka u štiklama sjela ženi u krilo, stvar je spasila treća putnica

Svađa oko sjedala u tramvaju
Svađa oko sjedala u tramvaju Foto: Screenshot
U beogradskom tramvaju broj 13 dvije su se žene posvađale zbog slobodnog sjedala. Situaciju je spasila treća putnica.

Dvije žene posvađale su se zbog slobodnog mjesta u tramvaju broj 13 u Novom Beogradu, a situacija je kulminirala kad je mlađa starijoj sjela u krilo. 

Prema onome što su jedna drugoj govorile, čini se da su se pokušale izboriti za isto mjesto. Kad je mlađa izvukla deblji kraj, očito nije htjela odustati, već je starijoj jednostavno sjela u krilo. 

"Djevojko", obraćala se žena svojoj bliskoj suputnici, koja joj je odgovarala da je ostavi na miru. "Ja da stojim?" govorila je djevojka u štiklama. 

I drugi putnici ovu mlađu su pozivali da ustane, a jedna joj je žena čak nudila svoje mjesto. Djevojka isprva nije marila za te pozive, ali je odlučila ipak ustati kad joj je žena na čijim je koljenima sjedila obećala da će joj prepustiti mjesto ako se makne

Gospođa na sjedalu ipak nije ustala, već se samo udobnije namjestila, a stvar je u konačnici spasila putnica iza nje, koja je djevojci ponudila svoje mjesto. I ona ga je bez problema prihvatila. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burne reakcije VIDEO Novi opasan izazov na društvenoj mreži: "Mogao je netko naići i ubiti ga"

"Znači, nije mi dobro, jedva stojim", rekla je djevojka u pokušaju da opravda svoj postupak, a gospođi ispred sebe, kojoj je do maloprije sjedila u krilu, poručila je da je više ne želi slušati. 

 

 

Cijeli video njihove prepirke objavljen je na društvenim mrežama, a u komentarima su korisnici uglavnom bili na strani žene kojoj je djevojka sjedila u krilu. Tek su rijetki tvrdili da se zaključci ne mogu donositi bez početka svađe te su svoje simpatije poklonili djevojci. 

Rijetki su također zamjerili i što se u opisu videa kaže da je "djevojka sjela na baku" tvrdeći da žena sa sjedala očito nije toliko stara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene