Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burne reakcije

VIDEO Novi opasan izazov na društvenoj mreži: "Mogao je netko naići i ubiti ga"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Videosnimka koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje dvojicu tinejdžera koji su se zakačili za zadnji dio tramvaja, a zatim skaču s njega dok je vozilo u pokretu. Snimka je nastala u Beogradu.

Dvojica tinejdžera voze se dok se pridržavaju na tramvaj sa zadnje vanjske strane. Potom jedan od njih skače s tramvaja u pokretu i pada na cestu, drugi ga promatra.

Sve je to snimio netko treći, iz tramvaja, a videosnima se širi društvenim mrežama i izaziva burne reakcije. Većina je onih koji ovakvo što smatraju opasnim jer - što da je u tom trenutku naletio automobil?

"Bulevar Kralja Aleksandra, iako ovo djeluje kao dječja igra, vožnja na ovaj način je vrlo opasna, a djeca očigledno nisu razmišljala što sve može krenuti po zlu", piše u opisu videa.


"Nije mi žao što je pao, ali je mogao netko naići i ubiti ga. Ne bi bio on kriv, nego taj vozač. I da čovjek cijeli život živi s tim. Roditelji, gledajte malo više na djecu dok ne bude kasno", komentirala je jedna od žena koja je pogledala snimku.

Pročitajte i ovo Krađe cvijeća u Srbiji - 1 Uključila se i policija VIDEO Nova "mafija" u Srbiji: Kamere snimile žene u bizarnim krađama, pogledajte što im je meta

"Umjesto da djeca imaju igračke, imaju mobitele i društvene mreže. Zato smo i stigli gdje jesmo. Sve se radi kontra. Lakše je djetetu gurnuti telefon u ruke, nego ga usmjeriti prema drugim stvarima", jedan od od komentara.

Pročitajte i ovo Uroš Pašajlić horor u Beogradu Na sud doveden otac iz pakla: Dvije je godine držao kćer (8) u stanu i izgladnjivao je, njegova je obrana sramotna

Neki, pak, pravdaju tinejdžere time što su i sami skakali s tramvaja prije 50 godina i nikome nije ništa bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene