Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije nastavnice optužene su za seks s učenicima, kojima su prethodno nudile alkohol. Uhićene su nakon što su uhvaćene na djelu.


Melody Lippert (38) i Michelle Ghirelli (30) obje su iz Srednje škole South Hills, a uhvaćene su u seksu sa studentima na plaži u San Clementeu. Policija ističe kako su grupi studenata davale alkohol, nakon čega su ih nagovorile na seks, prenosi Mirror.

Vezani članci Svećenik, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Šokantna svjedočanstva o seksualnim predatorima u crkvenoj organizaciji: "Ovo je izvješće teško i čitati..." Ilustracija Pedofil koji je seksualno zlostavljao dijete (6) pušten ranije iz zatvora i živi vrata do žrtve: "Ne izbjegava nas, šepiri se po dvorištu''

Prvo je Lippert imala seks s jednim studentom na plaži, nakon što je dovela grupu na plažu i dala im alkohol, a potom je na istom mjestu, zajedno s Ghirelli napravila istu stvar, samo što su obje imale intiman odnos sa studentima te ostale uhvaćene na djelu.

Obje nastavnice puštene su na slobodu uz jamčevinu, a u srijedu se moraju pojaviti na sudu, suočene s optužbama za seks s maloljetnim osobama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook