Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napile ih i...

FOTO Nastavnice uhvaćene u s učenicima na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije nastavnice optužene su za seks s učenicima, kojima su prethodno nudile alkohol. Uhićene su nakon što su uhvaćene na djelu.

Melody Lippert (38) i Michelle Ghirelli (30) obje su iz Srednje škole South Hills, a uhvaćene su u seksu sa studentima na plaži u San Clementeu. Policija ističe kako su grupi studenata davale alkohol, nakon čega su ih nagovorile na seks, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Majka puna ljubavi" Susjedi u šoku: Majka snimala petogodišnju kćer i prodavala slike pedofilima Uhićenje pedofila Akcija Armagedon Velika akcija MUP-a Srbije: Uhitili osam pedofila, iskorištavali djecu od tri do 14 godina starosti

Prvo je Lippert imala seks s jednim studentom na plaži, nakon što je dovela grupu na plažu i dala im alkohol, a potom je na istom mjestu, zajedno s Ghirelli napravila istu stvar, samo što su obje imale intiman odnos sa studentima te ostale uhvaćene na djelu.

Obje nastavnice puštene su na slobodu uz jamčevinu, a u srijedu se moraju pojaviti na sudu, suočene s optužbama za seks s maloljetnim osobama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene