Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nasmrt izbodeni francuski humanitarci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružana grupa napadača nasmrt je izbola trojicu francuskih humanitaraca u njihovu stanu u Rio de Janeiru, izvijestila je policija.

Tijela dvojice muškaraca i žene pronađena su u utorak u njihovu stanu u blizini plaže Copacabane. Pretpostavlja se da se radilo o pljački, izjavio je policajac koji je obavio uviđaj, dodavši kako se vjeruje da je iz stana nestao sef. Iz francuskog konzulata priopćili su kako još nemaju pojedinosti o incidentu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OVO JE GRADONAČELNIK ZAGREBA Može li bizarnije? Ne bi li izbjegao pitanja novinara Bandić progovorio francuski: "Znate li vi što znači silence là-bas?" Priprema hrane za hitne službe "Velika im hvala" Ugostitelji velikog srca spremaju obroke policajcima, vatrogascima, medicinskom osoblju: "Ovo je za ljude koji se bore za nas"

Informacije o nazivu nevladine organizacije za koju su žrtve napada radile nisu bile dostupne novinarima. Policajac koji radi na slučaju neslužbeno je rekao kako je riječ o organizaciji koja je pomagala bivšim ovisnicima o drogi.

Rio de Janeiro ima vrlo lošu reputaciju kad je riječ o ubojstvima.
Godišnje u tom gradu na 100.000 ljudi u sličnim napadima smrtno strada njih oko 40, što je najviše od svih latinoameričkih gradova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene