Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Iran je kriv'

Napadnute izraelske diplomatske misije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelska diplomatska misija u New Delhiju bila je metom napada autobombom, a sličan napad u Gruziji spriječila je lokalna policija, javljaju izraelski mediji.

Dvama automobilima bombama napadnuti su u ponedjeljak izraelski ciljevi u Indiji i Gruziji, a u napadu u New Delhiju ozlijeđen je najmanje jedan djelatnik izraelskog diplomatskog predstavništva, javljaju izraelski mediji.

Pročitajte i ovo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

Drugi napad u Gruziji spriječila je lokalna policija i u njemu nije bilo ozlijeđenih.

>> SAD vjeruju da će Izrael na proljeće napasti Iran

Stanje ozlijeđenog djelatnika izraelskog diplomatskog predstavništva u New Delhiju za sada nije poznato. Indijski mediji javili su da su u nesreći ozlijeđene dvije osobe.

Izraelsko ministarstvo vanjskih poslova naredilo je povišenje stupnja osiguranja u veleposlanstvima diljem svijeta, prenosi izraelski list Jerusalem Post.

Izraelski premijer kazao je kako smatra da iza ovih napada stoji Iran. (I.D./Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene