Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su Sjedinjene Američke Države najavile zatvaranje 22 svoja veleposlanstva na Bliskom istoku radi mjera predostrožnosti, isto su danas najavile i Velika Britanija te Njemačka za svoja veleposlanstva u Jemenu.


Britansko veleposlanstvo u Jemenu bit će zatvoreno u nedjelju i ponedjeljak, objavilo je u petak ministarstvo vanjskih poslova Velike Britanije uz obrazloženje da to čini iz sigurnosnih razloga, a na isti potez se odlučila i Njemačka.

Vezani članci James Newman Doživio je neviđeni debakl, završio Eurosong s nula bodova: Iz njegove zemlje poručuju da je pokraden i da očito ostali nemaju pojma o glazbi! Maneskin Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!

Britanci i Nijemci su iz veleposlanstva u Sani povukli dio osoblja 'zbog povećane zabrinutosti za njihovu sigurnost'.

>> Upozorenje Amerikancima: Pazite na sebe, al-Qaida prijeti napadima!

Podsjetimo, u zatvaranje veleposlanstava prvo su krenule SAD koje su ubrzo nakon toga izdale i upozorenje svojim državljanima u zemlji te u inozemstvu. 'Trenutno imamo informaciju da al-Qaida i s njom povezane organizacije tijekom kolovoza planiraju izvesti terorističke napade u spomenutim regijama, ali i šire. Ovo upozorenje stoga vrijedi do 31. kolovoza', rekli su u State Departmentu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook