Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još jedna osoba puštena

Ubojstvo banjolučkog poduzetnika: Na slobodu izlaze braća koja su se dovodila u vezu s atentatom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Braća uhićena u Sanskom Mostu zbog sumnje da su povezana s ubojstvom banjolučkog poduzetnika, njegova tjelohranitelja i ranjavanjem vozača bit će puštena na slobodu.

Braća inicijala N. Ć. i A. Ć. koje je uhitila policija Unsko-sanskog kantona zbog sumnje da ih se može povezati s ubojstvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te ranjavanjem Gorana Ilića kod Banje Luke bit će puštena na slobodu, javlja Klix.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Osim njih, na slobodu je već pušten i G. M., također uhićen zbog moguće veze s ubojstvima.

Kako piše Avaz, policija je podnijela izvještaj protiv triju osoba zbog sumnje da su upravo one pucale na automobil u kojem su bili ubijeni Krunić, Pavlović i ranjeni Ilić. Naveli su inicijale osumnjičenih, Ž. K., E. B. i B. Đ.

Podsjetimo, policajci MUP-a Republike Srpske su u utorak uhitili i osobe s inicijalima E. B. i M. G jer ih se sumnjiči za kazneno djelo teško ubojstvo i ubojstvo u pokušaju.

Policija sumnja da su sa Željkom Kovačevićem, koji je smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršitelji tih kaznenih djela.

Za ova kaznena djela sumnjiči se i osoba s inicijalima B. Đ. iz Banje Luke. Treća osumnjičena osoba trenutačno je u bijegu i za njom policija aktivno traga. Raspisana je i tjeralica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene