Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maria Layton (43) srećom nije poslušala savjet koji su joj dali zaposlenici trgovine u kojoj je kupila banane.


Maria Layton (43) iz Južnog Walesa šokirala se kada je na bananama kupljenim u jednom tamošnjem trgovačkom lancu otkirla jajašca najotrovnijeg pauka na svijetu. Čim je vidjela čudnu nakupinu na banani pretpostavila je o čemu se radi jer je već ranije naišla na sličnu vijest.

Vezani članci Policija pretražuje kuću i ostale objekte na imanju Dominićevih (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL) - 1 Iskaz oca baca novo svjetlo na Jasminino ubojstvo: "Zvala me dvaput, rekla je da ide s dečkom..." Banane propadaju (Foto: Dnevnik.hr) Problem s bananama: U kolumbiji zatvoreno 175 hektara plantaža zbog gljivičnog oboljenja

Banane je srećom ubacila u zamrzivač kratko prije nego su se izlegli pauci. A to je bio pametan potez jer je riječ o brazilskom lutajućem pauku čiji otrov ubija čovjeka u samo dva sata. Što napraviti u ovoj situaciji (zamrznuti ih) otkrila je, naravno, na internetu.

VIDEO Ne bojite se paukova?

Sve je počelo kada je njezina šestogodišnja kći Siri zatražila bananu. I baš kada je mislila udovoljiti kćerinom zahtjevu Maria je na jednoj od banana uočila golemu čahuru.

Iako je više puta pitala zaposlenike u trgovini u kojoj je kupila sporne babane što da napravi s voćem - njihov savjet nije poslušala. Naime, rekli su joj da ih donese u dućan, ali iz očitih razloga ona to nije napravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook