Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvo iznenađenje

Na bananama pronašla jajašca najsmrtonosnijeg pauka na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maria Layton (43) srećom nije poslušala savjet koji su joj dali zaposlenici trgovine u kojoj je kupila banane.

Maria Layton (43) iz Južnog Walesa šokirala se kada je na bananama kupljenim u jednom tamošnjem trgovačkom lancu otkirla jajašca najotrovnijeg pauka na svijetu. Čim je vidjela čudnu nakupinu na banani pretpostavila je o čemu se radi jer je već ranije naišla na sličnu vijest.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čest slučaj Objašnjeno zbog čega se droga najčešće krijumčari s bananama: Ovaj vikend opet zapljena kokaina u paketima ovog voća Ilustracija bila je u vreći Otkrivaju se jezivi detalji: Našao mrtvu bebu u zamrzivaču, traže majku. "Samo sam ga htio očistiti"

Banane je srećom ubacila u zamrzivač kratko prije nego su se izlegli pauci. A to je bio pametan potez jer je riječ o brazilskom lutajućem pauku čiji otrov ubija čovjeka u samo dva sata. Što napraviti u ovoj situaciji (zamrznuti ih) otkrila je, naravno, na internetu.

VIDEO Ne bojite se paukova?

Sve je počelo kada je njezina šestogodišnja kći Siri zatražila bananu. I baš kada je mislila udovoljiti kćerinom zahtjevu Maria je na jednoj od banana uočila golemu čahuru.

Iako je više puta pitala zaposlenike u trgovini u kojoj je kupila sporne babane što da napravi s voćem - njihov savjet nije poslušala. Naime, rekli su joj da ih donese u dućan, ali iz očitih razloga ona to nije napravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene