Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavak do ispitivanja

Mubarak će biti prebačen u vojnu bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svrgnuti egipatski predsjednik Hosni Mubarak bit će prebačen u vojnu bolnicu gdje će boraviti sve dok se dovoljno ne oporavi kako bi mogao biti podvrgnut ispitivanju u vezi s istragom o korupciji.

Nije poznato od čega boluje 82-godišnji Mubarak, koji je u utorak primljen u bolnicu u ljetovalištu Šarm El-Šeiku na Crvenom moru nedugo nakon što su ga tužitelji ispitali o optužbama za korupciju.

Državni mediji javili su da je Mubarak pretrpio 'srčani udar', ali medicinski izvori u bolnici naveli su u petak da je bivši egipatski predsjednik dobra zdravlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se na probadanje u prsima Koprivnica: Srčani udar uzrok prometne nesreće Slika nije dostupna Najnovije istraživanje Kako vas seks može ubiti?

>> Mubarak u bolnici, srčani udar usred ispitivanja

Visoki sigurnosni izvor kazao je da će Mubarak biti najvjerojatnije prebačen u vojnu bolnicu u predgrađu Kaira. Bit će to njegov prvi povratak u glavni grad, koji je napustio 11. veljače kad je odstupio nakon masovnih prosvjeda. Mubarak je prije šest dana u svom prvom obraćanju javnosti od odlaska s vlasti odbacio sve optužbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene