Beograd: Mjesto kod rijeke Save na kojima je Matej Periš zadnje viđen - 2
Beograd: Mjesto kod rijeke Save na kojima je Matej Periš zadnje viđen - 2 Foto: Matija Habljak

Ni 13. dana nema traga nestalom Splićaninu Mateju Perišu, koji je u noći s 30. na 31. prosinca nestao nakon što je iz zasad nepoznatog razloga napustio klub Gotik, u kojem se nalazio s prijateljima.


Misterij oko nestanka Mateja Periša u Beogradu nimalo nije manji danas negoli proteklih desetak dana.

No, kako bi stala na kraj različitim snimkama koje se neprovjerene pojavljuju u pojedinim medijima, srpska je policija objavila rekonstrukciju kretanja Splićanina u noći nestanka.

Da postoji određena pretpostavka što se te noći dogodilo, potvrdio je i pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac.

Željko Kerum - 1 Kerum: "Moj sin nije bio u Beogradu s društvom Mateja Periša. Nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage"

Nastavak potrage za Matejem Perišem VIDEO Uz Savu nije bio sam? Uvećana snimka baca novo svjetlo na Matejev nestanak

Što se točno dogodilo Mateju, zašto je izašao sam iz kluba te večeri i gdje je sada još nije poznato, ali otkrivene su lokacije kojima se kretao te je potvrđeno mjesto na kojem je posljednji put lociran signal njegova mobitela.

Policija, kako je potvrdio Gerovac, istim intenzitetom nastavlja potragu za mladićem, a suradnja sa srpskom policijom uopće nije dovedena u pitanje. ''Napravili su sve što su mogli i što se u takvim situacijama radi i treba napraviti'', rekao je Gerovac na konferenciji za novinare.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju