Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DEMANTIRAO GLASINE

Kerum: "Moj sin nije bio u Beogradu s društvom Mateja Periša. Nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage"

Željko Kerum - 1
Željko Kerum - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Splitski poduzetnik Željko Kerum u srijedu je reagirao na glasine koje su se posljednjih dana proširile, a koje njegova sina Joška dovode u vezu s društvom nestalog Mateja Periša u Beogradu.

Nekadašnji splitski gradonačelnik, poduzetnik Željko Kerum u srijedu je na svom Facebooku demantirao informacije koje su se ovih dana proširile društvenim mrežama, a prema kojima je njegov sin Joško Kerum bio u Beogradu s društvom nestalog Mateja Periša.

"Dragi prijatelji i poštovani mediji,

prvo želim svima puno zdravlja i sreće u novoj godini. Moram se osvrnuti na slučaj nestanka našeg sugrađanina Mateja Periša.

Cijeli grad i naša država su tužni zbog toga i siguran sam da je svakom tko je normalan žao i Mateja i njegove obitelji.

Nažalost ima svakakvih nedobronamjernih medija i novinara koji plasiraju laži, pa su tako u tim lažima plasirali priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom.

To nije istina, moj sin je bio u Splitu. To zna i policija i novinari, ali jedan novinar (pod pseudonimom) koji stalno plasira laži o meni to je pustio u javnost, svjesno, da mi učini štetu.

Pročitajte i ovo MUP o potrazi za Matejem Perišem ''Ništa ne ukazuje na umiješanost prijatelja'' Policija otkrila detalje potrage za Matejem: "Dio istrage odnosi se i na mobitel"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nepotvrđene informacije VIDEO Uz Savu nije bio sam? Uvećana snimka baca novo svjetlo na Matejev nestanak

Molim medije da prenesu ovu moju objavu i nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem", napisao je Kerum u svojoj objavi na Facebooku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene