Aleksandar Vulin (Foto: Dnevnik.hr)
Aleksandar Vulin (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin reagirao je na izjave premijera Andreja Plenkovića koji je ranije poručio kako Srbija "mora paziti koju stranu bira" ako želi ući u Europsku uniju.


Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin oštro je reagirao na izjave premijera Andreja Plenkovića koji je ranije poručio kako "nije vrijeme za sjedenje na dvije stolice" te da "Srbija mora paziti koju stranu bira ako ima ambicije ući u Europsku uniju".

"Uvijek je vrijeme da Srbija sačuva sebe i svoja prijateljstva, ali nikada nije vrijeme da dobija lekcije iz Hrvatske koju stranu da izabere", izjavio je Aleksandar Vulin.

Ilustracija Plenković objavio nove cijene benzina i dizela, a što je s onima koji voze na plin? Stigli neslužbeni podaci, vijesti nisu dobre

Premijer Andrej Plenković Vlada smanjuje trošarine i marže, Plenković objavio nove cijene goriva

Naglasio je kako Srbija nije teritorij, već država te da države "same odlučuju tko su im prijatelji".

"Ako postoji narod koji je nepogrešivo birao pogrešnu stranu povijesti, onda je to hrvatski. Ako postoji narod koji je Hrvate prevodio na pravu stranu povijesti, onda je to srpski narod", rekao je Vulin.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju