Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čeka se reakcija mup-a

Muškarac oteo dvoje maloljetne djece i pobjegao u Hrvatsku: Na granici ga nisu primijetili?

Otmica, ilustracija
Otmica, ilustracija Foto: Getty Images
U nedjelju poslijepodne muškarac je nasilno odveo dvoje maloljetne djece od svoje supruge, koja se već godinu dana nalazi u sigurnoj kući.

Muškarac je u nedjelju poslijepodne nasilno odveo dvoje maloljetne djece od svoje supruge, koja se već godinu dana nalazi u sigurnoj kući. Naime, otac je svojim automobilom udario u vozilo u kojem su se djeca nalazila s djedom. U noći s nedjelje na ponedjeljak napustio je teritorij Srbije i ušao u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Šid, piše N1 Srbija.

Granicu je, doznaje N1 Srbija, muškarac prešao automobilom bez granične policije. Granični policajci nadređenima su rekli kako ga nisu primijetili. Oni ujedno tvrde kako su o tome obavijestili svoje kolege u Hrvatskoj, koji su, navodno, unatoč upozorenjima pustili oca da s djecom uđe u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Očevid u Španskom nakon ubojstva - 2 sin ubio majku? FOTO Policija objavila detalje užasa u Španskom: 28-godišnjak ubio članicu obitelji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u Zadru Napao ženu pa pobjegao: Policija u potrazi za napadačem

Majka je u više navrata kontaktirala policiju, ali je iz medija doznala da je njezin muž s djecom napustio Srbiju.

Ministarstvo unutarnjih poslova Hrvatske te isto ministarstvo u Srbiji nisu se oglasili o navedenom slučaju do trenutka objavljivanja ovog članka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene