Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nudila ih za 15 eura

Majka prodala kćeri i tjerala ih na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz BiH uhićena je u Rimu zbog sumnje tamošnjih vlasti kako je prodala svoju 13-godišnju i 14-godišnju kćer i tjerala ih na prostituciju po ulicama Rima.

Talijanski list Il Messagero piše kako je 48-godišnja državljanka BiH svoje kćeri prodala sunarodnjaku H.F., nakon čega su njih dvoje nesretne djevojčice tjerali na prostituciju po cijeni od 15 eura. Šef Osme policijske postaje Rima, Antonio Di Maggio, rekao je za navedeni list kako agentima koji su kontorlirali rimsko naselje poznato po kriminalnim radnjama, nije dugo trebalo da uoče sumnjive radnje dvoje navedenih državaljana BiH. Dodao je kako su primijećeni da su svaku večer dvije djevojčice izvodili van i vraćali se rano ujutro.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija pokušala i sebi oduzeti život Majka koja je u Austriji utopila svoje dvije kćeri otkrila zašto je to učinila

H.F., kojem je neodgovorna majka prodala kćeri, talijanskoj policiji poznat je po nizu kriminalnih radnji, između ostalog i po tome da je krivotvorio hrvatske dokumente. Sud je djevojčice oduzeo majci i smjestio ih u Centar za žrtve nasilja u rimskom Kampidoliju. Djevojčice, piše talijanski list, nikad nisu išle u školu i znale su samo za prostituciju, na koju ih je tjerala majka, zajedno s kriminalcem Z.H. te da od dovođenja u Centar, nisu progovorile niti riječi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene