Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak preminuo u autu

Roditelji monstrumi: Tražili informacije o tome koliko je potrebno da dijete umre na vrućini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leanna Harris, majka dječaka koji je umro zaključan u automobilu, rekla je vlastima da je na internetu istraživala koliko dugo dijete može ostati u vrućem autu prije nego umre.

Nakon što je dječak u Atlanti, u američkoj saveznoj državi Georgija, umro zaključan u automobilu na ljetnim temperaturama, policija je uhitila njegova oca Justina Rossa Harrisa i optužila ga za ubojstvo. Otkriveno je kako je na internetu pretraživao kolika temperatura mora biti u automobilu i koliko dugo da bi dijete u njemu preminulo, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Kasnije je policija, uvidom u računala obitelji, otkrila da je isti podatak pretraživala i majka Leanna. Policijskim istražiteljima oboje su rekli da su pretraživali taj podatak, jer ih je bilo strah da bi im se upravo to moglo dogoditi.

Otac koji je sina ostavio u autu istraživao koliko životinji treba da umre u sličnim uvjetima

Na pogrebu sina, Leanna Harris rekla je okupljenima da voli svog supruga i da će biti uz njega. 'Ne ljutim se na Rossa. Ross jest, bio je i bit će, ako budemo imali još djece, divan otac. Cooper mu je sve značio', rekla je Leanna.

Dječak Cooper Harris, star 22 mjeseca umro je 18. lipnja. Prema izvještaju istrage Justin je rekao policiji da je 22-mjesečnog sina vozio u automobilu i trebao ga je ostaviti u vrtiću, ali je zaboravio na njega te se odvezao na posao. Cijelo je vrijeme dječak bio u automobilu. Tek nakon što je krenuo kući s posla, Justin je u automobilu vidio dječaka. Mališanu nije bilo pomoći.

Otac je optužen za ubojstvo i okrutnost prema djetetu. Pred sudom se izjasnio da nije kriv. Majka nije optužena u ovom slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene