Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad će podmiriti troškove

Slavni košarkaš ipak neće platiti troškove sprovoda za osmero djece i zaštitara, oglasili se iz Grada Beograda

Luka Dončić
Luka Dončić Foto: Afp
Luka Dončić ponudio je da će podmiriti sve troškove sahrane ubijene djece i zaštitara u beogradskoj školi, no do toga ipak neće doći.

Slavni slovenski košarkaš Luka Dončić ponudio je nakon tragedije u Beogradu da preko svoje zaklade plati sve troškove sprovoda za osmero djece i zaštitara koji su preminuli u krvavom pohodu dječaka ubojice.

Obećao je i da će platiti psihološku pomoć svima koji su pogođeni ovom tragedijom, no čini se da od toga neće biti ništa. Grad Beograd zahvalio se Dončiću na ponudi i rekao da će snositi sve troškove.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 10 Bez imalo kajanja "Žao mi je što nisam ubio sve s popisa. Uživao sam dok sam slušao krikove": Iskaz dječaka koji je izvršio masakr ledi krv u žilama

Pročitajte i ovo Poruka pred školom u Beogradu Saslušanje trajalo duže od tri sata Ocu dječaka ubojice mjesec dana pritvora: Objavljeno za što se sve tereti i koju bi kaznu mogao dobiti

"Grad Beograd zahvaljuje obitelji Luke Dončića na izrazima sućuti i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih učenika OŠ Vladislava Ribnikara. Grad Beograd je, od trenutka kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći obiteljima stradalih, s njima u komunikaciji i jedna od prvih dogovorenih stvari je pokrivanje svih troškova i organizacija sprovoda. Nadležne službe već pripremaju organizacijske detalje u vezi sa sahranom", objavili su iz Grada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene