Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubio je dva zaštitara, trećeg ranio i nastavio mahati mačetom po ulici u potrazi za novom žrtvom dok ga kung fu potezima nije zaustavio hrabri prolaznik.


Nevjerojatne scene odigrale su se u kineskom Sveučilištu Guizhou Normal. Muškarac je nožem nalik mačeti upao na prostor fakulteta i navodno krenuo prema kantini, piše Hufftington Post. Čuvari su ga pokušali zaustaviti, ali nisu uspjeli - muškarac je dvojici zaštitara zadao smrtne rane, a trećeg je ranio.

Vezani članci Joseph James DeAngelo mlađi (74) Bivši policajac osuđen na 11 doživotnih kazni: Ubio 13 i silovao na desetke žena, na izricanju presude ispričao se žrtvama Joseph James DeAngelo Golden State Killer: Bivši američki policajac priznao 13 ubojstava, silovanja, otmice, upade u domove...

>> Pregazila majku i dijete pa gola legla na cestu da spriječi prolaz hitne pomoći!

Prije nego se odmaknuo od probodenog zaštitara, na ubojicu je nasrnuo slučajni prolaznik letećim udarcem kakvog smo navikli gledati u kung fu filmovima. Oborio ga je na pod, a onda su mu u pomoć priskočili drugi prolaznici i osiguranje fakulteta.

Zahvaljujući snimci svjedoka, umijeće kung fu prolaznika vidjelo je gotovo 3 milijuna ljudi. Navodno se zove Zhang Huaiqian, a na društvenim mrežama i u kineskim medijima dobio je nadimak 'Leteći kick brat'.

'Htio me napasti, ali je prvo morao uzeti nož. Osjećao sam da  oklijeva pa sam ga opet udario', rekao je Zhang.

Pogledajte video!  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.