Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lavina zatrpala autocestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je jedna osoba povrijeđena, a nekoliko automobila zatrpano u obrušavanju velike snježne lavine na autocestu koja vodi prema američkom skijalištu Winter Parku u saveznoj državi Colorado, objavile su lokalne vlasti.

Lavina je bila 62 metra široka i 4.5 metra duboka i zatrpala je najmanje dva automobila na autocesti 40, 100 kilometara zapadno od Denvera.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u francuskoj U poznatom skijalištu poginulo najmanje četvero skijaša, progutala ih lavina Ilustracija blizu autobusnog kolodvora Na klupi u parku u Zagrebu pronađeno tijelo muškarca

'Naše službe kažu kako je to bila najveća lavina koju su ikad vidjeli. Najmanje su dva automobila zatrpana, jedna osoba povrijeđena, a još smo sedmero putnika izvukli bez ozljeda', rekao je Bob Wilson, glasnogovornik državnog ministarstva prijevoza, napomenuvši kako službe pomoći na cestama i dalje kopaju i provjeravaju imali još koga ispod nanosa snijega.

Colorado su posljednjih tjedana pogodile tri snježne oluje, a u Winter Parku, jednom od najvećih i najpoznatijih skijališta u državi, u posljednjih 48 sati palo je oko pola metra snijega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene