Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio petero susjeda

Kasnila mu plaća pa je od bijesa zapalio stan. Kad su susjedi počeli bježati od vatre, nasrnuo je nožem na njih

Požar i višestruko ubojstvo u Južnoj Koreji (Foto: AFP)
Požar i višestruko ubojstvo u Južnoj Koreji (Foto: AFP) Foto: Afp
Muškarac u Južnoj Koreji zapalio je svoj stan, a zatim napao susjede koji su bježali pred vatrenom stihijom i ubio njih petero.

Policija je priopćila da se radi o 42-godišnjaku koji je zapalio svoj stan u srijedu u 4:30 ujutro. Potom je na hodniku počeo ubadati nožem susjede koji su se evakuirali iz zgrade.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Kim Jin-pyo na Dolcu - 2 Dočekali ga Plenković i Jandroković Šou na Dolcu: Visoki gost iz Koreje nabio šiltericu na glavu pa limune pokušao platiti karticom

Među ubijenim susjedima je i 12-godišnja djevojčica. 13 je osoba ozlijeđeno, troje od njih je u kritičnom stanju, piše BBC.

Policija je uhvatila piromana i u tijeku je istraga ovog događaja. Prema prvom podacima, 42-godišnjak je policajcima kazao da je razlog zločina koji je počinio nakupljeni bijes zbog kašnjenja plaća.

Neimenovani muškarac je svoj stan zapalio u stambenoj zgradi u Jinjuu, gradu jugoistočno od Seula. Nakon što je požar buknuo, stanari zgrade počeli su bježati pred vatrom niz stepenice.

42-godišnjak je tada nasumično počeo ubadati nožem ljude koji su bježali po stepeništu pred vatrenom stihijom. Uhićen je vrlo brzo, nakon što je jedan od susjeda dojavio policiji što se događa.

Vatrogasci su ugasili požar 20 minuta kasnije. Policija je lokalnim medijima priopćila da muškarac koji je zapalio stan i ubio petero susjeda nije bio pod utjecajem alkohola.

Aktualno Što je od nje ostalo: Ovo su najvažnije činjenice o katedrali koju je progutao požar Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Svijet Što je od nje ostalo: Ovo su najvažnije činjenice o katedrali koju je progutao požar 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene