Ilustracija (Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL) Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL

Kanadska policija pronašla je u srijedu tijela dvojice tinejdžera osumnjičenih za tri ubojstva, prenose agencije.


Kam McLeod (19) i Bryer Schmegelsky (18) u bijegu su od kraja srpnja, kada su tri tijela otkrivena u Britanskoj Kolumbiji.

Vezani članci Muke s koronavirusom - 1 Korona eksplodirala u jednoj županiji, kritično je u drugoj, liječnici su zabrinuti, a građani se tek prilagođavaju: "Zbog ograničenog broja ljud bude i svađe" Testiranje na koronavirus i Vili Beroš, ilustracija Ponovo smo oborili rekord: U Hrvatskoj 3573 nova slučaja zaraze, preminulo 47 ljudi. Pogledajte gdje je najgora situacija

Za mladićima iz Port Albernija u toj kanadskoj državi bila je pokrenuta opsežna policijska potraga.

Opaženi su 3300 kilometara istočno, blizu Gillama u Manitobi, gdje je policija usmjerila svoje traganje.

Ondje su u srijedu i pronađena tijela nad kojima treba provesti obdukciju da bi se potvrdilo pripadaju li ubojicama, rekli su u policiji ne navodeći pojedinosti.

McLeod i Schmegelsky osumnjičeni su za ubojstvo Leonarda Dycka (64), profesora botanike na Sveučilištu u Vancouveru te dvoje turista, Amerikanke Chynne Deese (24) iz Charlottea u Sjevernoj Karolini i Lucasa Fowlera (23) iz Sydneyja. Upravo su se u Hrvatskoj upoznali i zaljubili Chynne Deese i Lucas Fowler, koji su prije nekoliko tjedana uživali na putovanju u Kanadi. (Hina)