Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedesetak osoba ozlijeđeno je u sukobima koji su u noći na srijedu izbili u središtu Kaira, a danas ujutro velik broj policajaca razmješten je na Trgu Tahrir i u obližnjim ulicama, oko zgrade ministarstva unutarnjih poslova te u središtu grada.


Tijekom jutra manje skupine prosvjednika nastavile su kamenjem gađati policajce, koji su odgovorili suzavcem. Sporadični jutrošnji sukobi manje su brojni i nasilni od noćašnjih, u kojima je sudjelovalo više stotina demonstranata.

U priopćenju vojske, koja vodi zemlju od pada predsjednika Hosnija Mubaraka, stoji kako se osuđuje pokušaj 'destabilizacije' zemlje. 'Smatramo da je cilj incidenata koji su se dogodili na Trgu Tahrir u noći na srijedu destabilizacija sigurnosti u Egiptu', stoji u priopćenju Vrhovnog vijeća egipatskih vojnih snaga. (Hina)

Vezani članci U Gazi uništene stotine zgrada Biden o situaciji u Pojasu Gaze: "Molim da se ovo primirje održi. Vjerujem Bibiju Netanyahuu" Iran predstavio novi dron Iran predstavio spektakularni high-tech dron, tvrde da ima domet čak 2000 km. Pogledajte kako su ga nazvali