Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekanja na cesti

Sati u kolonama: Razmjena nježnosti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok jedni jure, drugi stoje u kolonama. Već od ranoga jutra vrijeme čekanja za odlazak s Raba mjerilo se u satima. A kako se to vrijeme kratilo? Neki su razmjenjivali nježnosti, a neki su pokušali prečicom.

Godišnji odmor im je završio i vrijeme je za odlazak kući. No to ne ide baš uvijek glatko. Točnije, na trenutke ne ide uopće. Na pitanje jednom vozaču kako je kratio vrijeme, kazao je: 'Evo imamo malo dijete pa se s njim zabavljamo.'

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu

Nešto veću djecu pak nije trebalo zabavljati, ona su zabavu pronašla sama. Loptali su se, a oni još veći razmjenjivali su nježnosti. Ipak, više je bilo onih koji su se odlučili na nešto konzervativniji način čekanja. 'Muzika i sređivanje utisaka', rekao je jedan turist.

>> Odlazak turista: Kilometarske kolone na ipsilonu i Lučkom

No i čekanje se moglo dobro iskoristiti za stvaranje još kojega novog dojma. Neki su se zadovoljili fotografijom, dok su drugi čekanje iskoristili za dodatnu dozu adrenalina. Pokušali su se voziti i zvan ceste. 'Malo. Samo da vidimo kako ide. I ide sasvim dobro', kazao je jedan vozač.

Bez obzira na dugo čekanje, gotovo svim je turistima nakon posjeta Rabu na licu ipak bio vidljiv širok osmjeh. Ljeto i gužve uvijek idu ruku pod ruku. Turisti se oko toga čini se ne uzbuđuju previše pa tek kad ovakvih izjava u kilometarskim kolonama ne bude bilo, trebao bi nam zazvoniti alarm za uzbunu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene