Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP)

Obiteljsko nasilje, ubojstvo i samoubojstvo koji su potresli Novi Beograd danas su dobili još jezovitiji zaplet. Kako javljaju tamošnji mediji, pronađena su još tri tijela, i to u - septičkoj jami.


Prije tjedan dana D. J. (25) posvađao se u parku sa suprugom, koja ga je već ranije optužila za nasilje u obitelji. U tijeku je bila i brakorazvodna parnica.

Vezani članci Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 6 Policija uhitila muškarca (63) osumnjičenog za ubojstvo 24-godišnjaka u hotelu pored Vinkovaca Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 5 Novi detalji ubojstva kod Vinkovaca: Mladić je došao u restoran i potukao se s osobljem. Vlasnik hotela ga je upucao

Svađa je eskalirala i D. J. je u jednom trenutku izvadio pištolj te ubio suprugu i potom pobjegao. Vidio ga je policajac i krenuo za njim pa je D. J. u tom trenutku presudio i sebi.

Sada je osumnjičen za ubojstvo još triju osoba čija su tijela pronađena u septičkoj jami blizu njegove kuće. Kako prenosi Blic, riječ je o Š. N. (1977), njegovoj majci Š. D. i teti P. M. Još nije poznato koji je uzrok smrti, kao ni koji je motiv ubojica imao.