Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jemenska vojska je izgubila najmanje 230 vojnika u zadnja tri i pol mjeseca, koliko je odbijala napade pobunjenika povezanih s Al Qaidom koji su držali u okruženju jednu njezinu postrojbu na jugu Jemena, priopćilo je u nedjelju ministarstvo obrane.


'Južni vojni sektor izgubio je više od 230 mučenika' u borbi i u probijanju obruča u kojemu je 25. mehanizirana brigada bila od 29. svibnja kada je osvojen Zindžibar, rekao je ministar, general Mohamed Naser Ahmed, a prenijela je službena novinska agencija Saba.

Naoružani pripadnici skupine povezane s Al Kaidom, 'Sljedbenici šarije', zauzeli su u svibnju veći dio Zindžibara i opkolili bazu 25. mehanizirane brigade na periferiji grada. Zauzeli su i nekoliko drugih sela u toj pokrajini. (HIna)

Vezani članci Posljedice poplava u Erfstadtu kod Kölna Zastrašujuće fotografije nakon poplava u Njemačkoj obilaze svijet: Područje oko Kölna doslovno progutala bujica Posljedice poplave u gradu Schuld, pokrajina Falačko Porajnje VIDEO U Njemačkoj 100.000 ljudi bez struje, u Nizozemskoj tisuće evakuiranih