Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Islamski ekstremisti planirali masovno ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamski ekstremisti planirali su oteti desetke Židova u Pragu, držati ih taocima i potom ubiti, objavio je dnevnik Mlada Fronta Dnes.

Vodeći češki dnevni list citira neidentificirane izvore bliske
obavještajnim agencijama koji su rekli da bi taoci bili zatočeni u jednoj praškoj sinagogi dok bi njihovi otmičari za otkupninu
zahtijevali stvari za koje su znali da ne mogu biti ispunjene.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu?

Kad zahtjevi, koje izvori nisu specificirali, ne bi bili ispunjeni,
ekstremisti bi digli zgradu sinagoge u zrak, kaže se u članku, u kojem se ne spominje je li dosad netko uhićen zbog navodne zavjere.

Prije točno dva tjedna po praškim su ulicama i oko desetaka zgrada raspoređeni naoružani čuvari, nakon što su sigurnosne službe objavile upozorenje da prijeti opasnost od napada, iako nije rečeno kakve vrste.

Premijer Mirek Topolanek i drugi dužnosnici vlade otad nisu željeli otkrivati pojedinosti o kakvom bi napadu moglo biti riječi, pa premijer za Mladu Frontu Dnes nije želio komentirati ni istinitost njihovih informacija, rekavši samo kako ostaje pri stajalištu da su poduzete mjere u skladu s informacijama dobivenim od sigurnosnih službi o mogućoj prijetnji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene