Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nestanak u Njemačkoj

Potvrđene najgore vijesti: Identificiran dječak čije je tijelo pronađeno na livadi

Arian
Arian Foto: Policija Rotenburga
Policija je rekla da su nekoliko puta pretražili područje na kojem je sada pronađeno Arianovo tijelo.

Potvrdile su se najgore vijesti: identificirano je tijelo koje je pronađeno na livadi u njemačkom Estorfu, a radi se o dječaku Arianu.

Šestogodišnjak iz Bremervörde-Elma nestao je od 22. travnja ove godine, a stotine ljudi s najmodernijom opremom te psima, konjima i helikopterima tragalo je za autističnim dječakom koji je otišao iz svojeg doma.

Arian Arian Foto: Policija Rotenburga

U ponedjeljak poslijepodne farmer je pronašao mrtvo dijete dok je kosio na livadi u Estorfu. Lokacija je samo nekoliko kilometara od Arianove kuće. Glasnogovornica policije rekla je da je to područje nekoliko puta pretraženo nakon Arianova nestanka, piše Spiegel.

Dječak je posljednji put viđen kod kuće 22. travnja oko 19 sati. Otac je primijetio da mu je sin nestao i obavijestio policiju. Snimke nadzorne kamere pokazale su da je dječak 22. travnja oko 19.15 sati šetao sam kroz naselje. Tek je naučio kako otvarati zaključana vrata pa je to možda bio razlog zbog čega je odlučio izaći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujući detalji Brutalan zločin na brodu koji je tonuo: Silovao tinejdžerku (16) pred njezinom majkom, a detalji lede krv u žilama

Tijekom potrage pozornost su mu pokušali privući vatrometom, balonima i slatkišima, puštali su dječje pjesme… Arian se nije odazvao. Nakon mjesec dana potraga je obustavljena, ali su istražitelji ipak izlazili na teren prema dojavama. Takva jedna stigla je i u ponedjeljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene