Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal ili?

FOTO Haljina koja je šokirala gledatelje i uzdrmala društvene mreže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žene iz konzervativnih arapskih zemalja ostale su u šoku nakon nastupa popularne libanonske pjevačice.

Prošlog je tjedna libanonska pop pjevačica Haifa Wehbe gostovala u emisiji Arab Star Academy. Bila je odjevena u dugu crnu haljinu s prozirnim elementima. Ništa neobično, pomislit će te, no rasprava koja se razvila nakon njenog nastupa pokazala je koliko je polarizirana rasprava o odijevanju žena u arapskom svijetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija novinara u ratom pogođenom području Analizirana audio snimka Izraelski tenk napao novinare u Libanonu: Izvješće otkriva šokantne detalje Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti"

Velik broj žena, uglavnom iz Egipta, Jordana i Saudijske Arabije, osudio je njezin outfit i prozvao ga skandaloznim. 'Umjetnost ima granice, Haifa, a ti si ih prešla', napisala je jedna YouTube komentatorica. Na Twitteru je jedna žena komentirala kako 'smo navikli na skandaloznu odjeću, ali kako je ovo bio šok za gledatelje'.

FOTO Ona je noćna mora svakog džihadista!

U Libanonu je ženama dozvoljeno nositi bikinije i mini suknje, no u drugim arapskim zemljama nije. Zato je i nastala ova oštra online rasprava.

Libanonska lifestyle bloggerica Dana Khairallah rekla je kako se rasprava zahuktala jer u arapskom društvu ionako postoje velike razlike u mišljenjima što bi žene trebale nositi, prenosi BBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene