Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Palači pravde

Sarajevo: Gola sutkinja ranojutarnjim vježbama zabavljala susjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sarajevu jedna je sredovječna zaposlenica Vrhovnog suda FBiH, nekoliko jutra zabavljala stanovnike okolnih zgrada golišavom jutarnjom predstavom.

Ured u kojem je zaposlenica Palače pravde u Sarajevu, pred očima znatiželjnika, potpuno gola plesala i vježbala na stolu pokraj prozora pripada sutkinji Vrhovnog suda Federacije BiH, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Slika nije dostupna Bila razrješena Gola sutkinja vraća se na posao: Nije se skinula namjerno!

Fotografi su snimili sredovječnu ženu kako rano ujutro u službenim prostorijama Palače pravde, gola, ležeći na stolu, čita i vježba. Taj se prizor ponavljao nekoliko dana, pa su ga primijetili u susjednim zgradama, uključujući i kantonalnu i općinsku administraciju.

>> FOTO Skinula se gola pred Putinom, pogledajte njegov izraz lica!

Službenog odgovora vezanog za ovaj skandal nema. Ali neslužbeno se doznaje da je na Vrhovnom sudu FBiH, nakon što su fotografije procurile u javnost, vladalo izvanredno stanje.

MUP-u Kantona Sarajevo, prema nepotvrđenim informacijama, građani su prijavili slučaj kao kršenje javnog reda i mira, nakon čega je policija izuzela i fotografije koje su neki zaposlenici Općine sami snimili.

Policija je jučer zakucala i na vrata službenog ureda u kojoj se odvijala jutarnja predstava 'gole sutkinje'. Navodno je policajcima kazala da je njezino radno vrijeme od 9 sati. 'Što vas briga što ja radim prije toga', kazala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene