Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularnost selfie fotografija svima je već dobro poznata stvar, no ima onih koji će napraviti selfie bez obzira na sve....


Amerikanka Hannah Uredn (18) na Twitteru je objavila selfie fotografiju sebe pored zrakoplova koji je doživio nesreću tijekom polijetanja u Filadelfiji.

Vezani članci Preživio stravičan pad zrakoplova u Pakistanu - 4 Čudom preživio pad zrakoplova u kojem je poginulo 97 ljudi: "Svi su plakali i molili. Uspio sam otkopčati pojas..." Ostaci aviona dopremljeni u Zemunik - 1 Ostaci aviona dopremljeni u vojarnu u Zemunik: "Tragedija je velika, opet smo izgubili dva mlada života, dva pilota"

"I tako mi se srušio zrakoplov", napisala je Uredn na svojem Twitter profilu, nakon čega je u novom statusu napisala "Pa da".

Zbog 'selfiesa' porastao broj estetskih kirurških zahvata

Njezin selfie postao je viralan i čak je 4.700 puta proslijeđen putem Twittera. No njezin je selfie naišao i na brojne kritike online. Urden je za NBC10 izjavila kako je samo htjela roditeljima pokazati da je s njom sve u redu, prenosi Independent.

Zrakoplov US Airwaysa tvrdo je prizemljio nakon što mu je tijekom polijetanja pukla guma na kotaču. U nesreći su lakše stradale dvije putnice, a svi su bez većih problema evakuirani iz zrakoplova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook