Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvorac strave: Pronađeno i treće tijelo na izgorjelom imanju milijunaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na izgorjelom imanju milijunaša Christophera Fostera pronašla i treće tijelo za koje se vjeruje da pripada njegovoj kćeri, 15-godišnjoj Kirstie. Ranije su pronađna dva tijela - Christophera i njegove supruge Jillian.

Danas je policija potvrdila da su pronađeni ‘ljudski ostaci u glavnom’ dijelu kuće, a vjeruje se da je pronađeno tijelo 15-godišnje Kirstie Foster.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašan požar u Čileu VIDEO Masovna evakuacija: Vatra uništava 'baštinu čovječanstva'! Slika nije dostupna Izgorjelo 15 kuća Australija: Dio požara stavljen pod kontrolu

Policija je otkrila da je Fosterova žena Jillian upucana u glavu prije nego je izgorjelo imanje. Tijelo 49-godišnje Jillian jedno je od dva koja su pronađena jedno pored drugoga u ruševinama Osbaston kuće u Shropsiru. Vjeruje se da je čovjek koji je pronađen pokraj nje njezin 50-godišnji suprug Christopher. Pored njih je pronađena njegova puška kalibra 0.22 in (5,6 mm). Još nije ustanovljeno je li puška pronađena na mjestu ubojstva oružje kojim je ono počinjeno.

Forenzičari tragaju za otiscima prstiju u kući i pokraj nje. Iako je otkriveno da je Jillian ubijena prije požara utvrđuje se od uzrok smrti osobe pronađene pored nje.

Jedna od mogućnosti je da je Christopher u stanju psihičkog rastrojstva pucao u svoju ženu, kćer, pse i konje, a onda zapalio dvorac vrijedan 1,2 milijuna funti, a potom presudio i sebi.

Naime, 2006. godine likvidirana je Fosterova tvrtka Ulva Limited, koja se bavi izradom izolacija za naftne pogone. Foster je završio i na sudu - sudilo se dvojici muškaraca koje se teretilo da su od njega ucjenom pokušali izvući sto tisuća funti.

Christopherov dug iznosi gotovo 2 milijuna funti i vjeruje se kako je bio ljut što mu je zabranjeno prodavanje kuće bez dozvole vlasti koje se bave bankrotom njegove tvrtke.

Nagađa se i da je obitelj mogla biti meta napada zbog poslovanja Christophera Fostera. Još nije isključena mogućnost da je obitelj napao netko od njegovih neprijatelja te da je namjestio da slučaj izgleda kao obiteljska svađa, ubojstvo i samoubojstvo.

Policija kaže da je tijelo gospođe Foster identificirano pomoću otiska zubi.

Vjeruje se kako je njihova kćer Kirstie razgovarala online do 1 ujutro, samo tri sata prije požara u dvorcu.

Bivši poslovni suradnik gospodina Fostera tvrdi da mu je netko ponudio 50.000 funti da ubije Fostera.

Policija kaže da bi istraga mogla potrajati još nekoliko tjedana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene