Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na parkiralištu

Horor u Francuskoj: Rafalni napad iz kalašnjikova - dvoje mladih ljudi ubijeno, još troje ranjeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U pucnjavi u 16. arondismanu u francuskom gradu Marseilleu dvije osobe su ubijene, a tri ranjene.

Žena i muškarac u dvadesetim godinama života, ubijeni su u pucnjavi kasno navečer u subotu u francuskom gradu Marseilleu, a još troje ih je ozlijeđeno.

"Pet osoba bilo je automobilu na parkiralištu McDonald'sa kada se uz njih zaustavilo vozilo i ubilo vozača i suvozačicu rafalnom paljbom iz jurišne puške kalašnjikov", rekao je u nedjelju glavni gradski tužitelj Nicolas Bessone za AFP.

Od tri ranjena putnika na stražnjem dijelu -- dva muškarca i jedna žena -- dvoje je teško ozlijeđeno, dodali su.

Pročitajte i ovo Terenac ministra Marija Banožića s mjesta nesreće - 3 Poznati svi detalji Policija objavila detalje kako je Banožić izazvao nesreću: Podnesena kaznena prijava

Sva tri muškarca u automobilu bila su poznata policiji zbog umiješanosti u trgovinu drogom i nasilje u regiji oko južnog grada Toulona, ​​rekao je Bessone, dok žene nisu imale kriminalni dosje.

Pucnjava se dogodila malo prije 23:00 sata u 16. okrugu Marseillea, jednom od najsiromašnijih područja drugog po veličini francuskog grada.

Pročitajte i ovo Prometna policija - 1 Tragedija na cesti Vozač kamiona naletio na biciklista: Od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo

Jedan od ranjenih muškaraca, 29-godišnjak pogođen mecima u prsa, i dalje je u životnoj opasnosti, dok je jedna od žena ostala bez palca. Treća osoba ima samo lakše ozlijede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene