Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo vrijeme

VIDEO Vozači, oprez - magla i mraz utječu na stanje u prometu, kolnici skliski, smanjena vidljivost

DHMZ je objavio da će danas na Jadranu biti oblačno s kišom, u unutrašnjosti jutarnja magla s mrazom. Vremenske prilike odrazile su se i na stanje u prometu.

Na Jadranu i predjelima uz njega u nedjelju će biti umjereno do pretežno oblačno, u drugom dijelu dana uz kišu, dok će u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj prevladavati djelomice sunčano vrijeme, no ujutro ponegdje maglovito uz mraz pri tlu, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Poslijepodne doći će do postupnog porasta naoblake.

Vjetar će puhati slab, popodne do umjeren jugoistočni i jugozapadni, a na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, navečer u okretanju na sjeverozapadnjak, uz obalu ponegdje i buru.

Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 8 i 13, na Jadranu od 13 do 17 Celzijevih stupnjeva.

Pročitajte i ovo Novac - 4 Brojke ne lažu Dugo smo im gledali u leđa: Hrvati plaćom prestigli jednu staru članicu EU-a, ali hladan tuš čeka već preko prve granice

Pročitajte i ovo prof. Mirko Bilandžić, Filozofski fakultet Zagreb Za Dnevnik Nove TV Stručnjak za sigurnost: "Desničarski terorizam je opasan i nimalo bezazlen. Hrvatska ima strukturalne preduvjete za njegov razvoj"

HAK: Zbog prometne nesreće prekinut promet na dijelu Jadranske magistrale

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na Jadranskoj magistrali u Čilipima, upozoravaju u nedjelju ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A6 Rijeka-Zagreb, Jadranska magistrala, državna cesta Karlovac-Knin-Split, stara cesta kroz Gorski kotar-DC3 te Krčki. Paški i Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku.

Na autocesti A7 u tunelu Sv. Kuzam u smjeru GP Rupa zbog veće količine vode na kolniku vozi se uz ograničenje brzine.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica.

U prekidu je katamaranska linija Jelsa-Bol-Split i Split-Hvar-Korčula.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene