Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potraga bez rezultata

Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot
Dvanaesti je dan potrage za tijelom Danke Ilić, dvogodišnje djevojčice iz Bora u Srbiji, koju su usmrtila dvojica radnika Vodovoda. Lokacija tjela i dalje je nepoznata.

Potraga za tijelom ubijene djevojčice Danke Ilić (2) traje i dalje. Policija pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali, nažalost, pomaka i dalje nema. 

Osumnjičeni za ubojstvo, radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponij otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Majka Dejana Dragijevića stigla je jutros u Više javno tužiteljstvo gdje je saslušana.

Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. Brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru, a ocu je određen istražni zatvor od mjesec dana.

Svetlana Dragijević iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svjedoči u tužiteljstvu, piše Telegraf. To pravo ima jer je najbliži srodnik osumnjičenih.

"Svetlana Dragijević privilegirani je svjedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svjedoči", rekao je odvjetnik Nebojša Živanović.

U utorak će biti saslušana još dva svjedoka, dok je za srijedu u tužiteljstvo pozvano njih još nekoliko.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu?

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutačno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

Pročitajte i ovo Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene