Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema rezultata

Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Potraga za tijelom djevojčice - 1
Potraga za tijelom djevojčice - 1 Foto: Dnevnik Nove TV
Prošla su gotovo tri tjedna od nestanka Danke Ilić. Ni nakon priznanja njezinih ubojica što se s njom zapravo dogodilo, njezino tijelo policija u Srbiji još nije uspjela pronaći.

Policija u Srbiji još traga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić, koja je 26. ožujka nestala na području Bora. Nakon pretrage više lokacija policija je ponovno počela pretraživati dijelove sela Zlot zbog mogućnosti da im je promaknuo neki detalj ili da su sumnjivci za smrt djevojčice nekoliko puta premještali tijelo.

Kako navode izvori bliski istrazi, pretraživat će se nove površine u selu Sumrakovac kao i drugi dijelovi korita Zlotske rijeke, ali i već pretraženi dijelovi.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom Dankom Ilić u Boru - 3 Procurili detalji Ovako su otkriveni ubojice malene Danke: Tijekom potrage policija ih je ispitala pa pustila

Policija je do sada provjeravala sve aktivne i neaktivne sustave za navodnjavanje kao i šahotve i rezervoare jer su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u vodovodu i dobro poznaju vodovodnu mrežu na tom području.

Kako piše Informer, u potrazi za tijelom policija je ispraznila septičku jamu u dvorištu Dragijevićeve kuće u Zlotu. Dvorište je prekopao i bager te je pregledan i obližnji bunar. Za tijelom se tragalo i u obližnoj močvari, pretražen je i Lazarev kanjon, pećina, i korito Zlotske rijeke.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić komentar Lane Ružičić Jednu riječ trebalo bi reći Danki i njezinoj mami

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

Dejanov brat Dalibor Dragijević, koji je u noći na 7. travnja preminuo u policijskoj postaji, priznao je da je bratu pomogao riješiti se Dankinog tijela. Obojica su davali na desetine lokacija i tvrdili da se tijelo u njima nalazi, no policija ni na jednom zasad nije našla ništa.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka iz dvorišta zapuštene kuće u Banjskom polju, a nakon devet dana potrage, dvojica zaposlenika lokalnog komunalca priznala su da su je udarili službenim automobilom. Kako je navodno ostala živa nakon udarca, Dragijević ju je zadavio golim rukama, a potom su se riješili tijela za kojim se još traga.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene