Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nekoliko sati

Neočekivan rasplet drame na aerodromu u Beču: ''Stvorila se niotkuda u roza papučama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više stotina putnika zamoljeno je da hitno napusti aerodrom u Beču, nakon što je u jednom od hodnika pronađen sumnjivi paket. Drama sa specijalcima trajala je nekoliko sati, a sami rasplet iznenadio je sve prisutne u zračnoj luci.

Putnici su se evakuiraju, a nekoliko desetaka policajaca odmah je stiglo kako bi osiguralo sumnjivo  područje, javlja Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Slika nije dostupna 'Stoljetna poplava' Drama u Austriji: Dunav i dalje raste, očekuje se i rekordan vodostaj od 12,55 metara!

Na razglasu se čuo apel putnicima da napuste zračnu luku, a panike navodno nije bilo. Policija je preusmjerila putnike prema izlazu, a specijalci su stigli kako bi pregledalo sumnjivi paket.

No nakon duljeg vremena postalo je jasno da je kaos napravila starija gospođa koja je otišla u šoping, a nije joj se dalo vući prtljagu za sobom, pa ju je ostavila kraj kupice.

''Stvorila se niotkuda u roza papučama, s košarom iz trgovine. Nije bila oduševljena što su joj policajci raskopali prtljagu pa je s gunđanjem počela ponovno spremati stvari''

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene