Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska pljačka u Hollywoodu

Draguljaru na ulici ukrali vreću s dijamantima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava filmska pljačka dogodila se u Hollywoodu. Draguljaru su razbojnici ukrali na ulici dijamante vrijedne dva milijuna dolara.

Izraelski prodavač dragulja pretučen je i opljačkan u Hollywoodu. Pet do šest maskiranih razbojnika vozeći tri automobila, zabilo se u stražnji dio njegovog i prepriječilo mu put. Zatim su izletjeli iz automobila, razbili staklo na suvozačkom mjestu draguljarevog auta te zgrabili dijamante vrijedne dva milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Član bande 'Pink Panther' U srijedu pobjegao iz zatvora, već u nedjelju izveo PLJAČKU STOLJEĆA?! Slika nije dostupna 'Pink Panther': Kradljivci dijamanata Milan Poparić pobjegao iz zatvora uz RAFALNU PALJBU

Ova bizarna i pomalo filmska pljačka, kako su je lokalni mediji prozvali, dogodila se na raskrižju ulica Bellaire Avenue i Burbank Boulevard, prenosi KCLA. Nakon što su dograbili dijamante, pljačkaši su nestali u nepoznatom smjeru.

Izraelski draguljar je u napadu lakše ozlijeđen, a pokušao je sam slijediti jedan od automobila pljačkaša, no ubrzo su mu umakli i nestali. Policija je kasnije pronašla jedno od vozila napušteno pored ceste. Dijamantima i razbojnicima zasad nema traga.

Losanđeleška policija vjeruje kako su razbojnici točno znali što je draguljar nosio te da je pljačka očito pomno isplanirana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene