Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U SAD-U

Zločin koji je šokirao svijet: Muškarac optužen za ubojstvo trudne supruge i dviju kćeri objavio zastrašujuće objašnjenje svog čina

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Ilustracija (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Christopher Watts, 33-godišnjak iz Colorada, optužen je za ubojstvo svoje obitelji. On tvrdi kako je imao ljubavnicu i odlučio je napustiti trudnu suprugu i dvije kćeri, a onda se dogodio stravičan zločin.

Watts tvrdi kako je trudnoj supruzi, 34-godišnjoj Shanann rekao da voli drugu ženu i da odlazi. Njegova supruga je bila trudna 15 tjedana s njim i nosila je sina koji se trebao zvati Nico.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Nedugo nakon njegovog priznanja da odlazi drugoj ženi, Watts tvrdi kako je preko monitora za nadzor djece vidio da je njegova supruga zadavila njihove dvije djevojčice, trogodišnju Celeste i četverogodišnju Bellu.

Suprugu je nakon toga, priznaje, zadavio u navali bijesa. Policija grada Frederick mu ne vjeruje. Tijela djevojčica pronađena su na zemljištu naftne tvrtke za koju Watts radi, a njihova majka pokopana je u blizini u vrlo plitkom grobu, piše Daily Mail.

Prema podacima policije, u ponedjeljak je prijavljen nestanak trudne Shanann i dviju djevojčica. Watts je tada gostovao na lokalnoj televiziji i govorio kako mu nedostaje obitelj. Zamolio je Shanann da se vrati u obiteljski dom.

Dva dana kasnije pronađeno tijelo

Samo dva dana kasnije, u srijedu, pronađeno je njezino tijelo u plitkom grobu iskopanom na tlu u vlasništvu naftne tvrtke Anadarko gdje je Watts radio. Tijela djevojčica pronađena su u četvrtak. Bila su uronjena u metalne spremnike sirove nafte u blizini. Watts je tek kasnije priznao policiji kako je ubacio sva tri tijela na stražnje sjedalo svojeg kamiona i odvezao ih na naftno polje.

Megan Ring, odvjetnica Christophera Wattsa, zatražila je da se uzmu brisevi s dječjih vratova kako bi se utvrdilo tko ih je zadavio. Okružni odvjetnik Michael Rourke izjavio je kako Wattsu prijeti čak devet teških optužbi te da će odlučiti hoće li zatražiti smrtnu kaznu za Wattsa, čime je šokirao naciju. Watts je, zbog sigurnosnih razloga, u zatvoru u zaljevu Weld County na periferiji Greeleya odvojen od drugih zatvorenika.

Otac ubijene Shanann zahvalio je svima koji su sudjelovali u uhićenju njegovog zeta. "Želim zahvaliti svima u policijskoj postaji i agencijama uključenima u pronalaženju moje kćeri, njezinih djevojčica i malenog nerođenog Nica", izjavio je Frank Rzucek.

Problemi u braku

Iako je Watts na Facebook stavljao fotografije sretne obitelji, prijatelji bračnog para Watts znali su za njegovo varanje supruge s kolegicom s posla, a nisu im bili nepoznati niti financijski problemi s kojima se par suočavao. Nick i Amanda Thayer svjedoče o tome da su uoči nestanka obitelji razgovarali sa Shanann, no da ona nije niti spomenula razdvajanje od Christophera.

Kažu kako su Chris i Shanann živjeli daleko iznad svojih mogućnosti i imali su problema s novcem. Uz veliko dugovanje od 70 tisuća dolara koje je imala obitelj, par se borio i s liječničkim računima Shanann.

Ona je, naime, bolovala od lupusa, autoimune bolesti u kojoj tijelo napada svoje vlastite zdrave stanice. Tim više je svaka njezina trudnoća bila rizična i teška. Bez obzira na bolest, Shanann je često poslovno putovala i ostavljala djevojčice s ocem. Prijatelji obitelji šokirani su zločinom koji se dogodio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene