Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KLADIO SE U BIH

Čovjek koji stvarno vjeruje u Vatrene: Na pobjedu Hrvatske stavio 50.000 eura

Vatreni nakon pobjede nad Engleskom (Foto: AFP)
Vatreni nakon pobjede nad Engleskom (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedna kladionica u BiH objavila je kako je jedan vatreni navijač nogometne reprezentacije Hrvatske iz BiH toliko uvjeren u pobjedu Vatrenih u finalnoj utakmici s Francuskom da je na to uložio oko 50 tisuća eura. Da stvar bude zanimljivija, riječ je o cjelokupnom iznosu koji je osvojio kladeći se na plasman Hrvatske u sam vrh i prije nego je Svjetsko nogometno prvenstvo počelo.

Kladioničar, čiji identitet iz razumljivih razloga nije poznat, izazvao je pravu senzaciju svojom uvjerenošću u trijumf Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAMO ZA OVU PRIGODU VIDEO Pogledajte kako je Zagreb dočekao Vatrene: Jedan poseban detalj upada u oko Doček Vatrenih DETALJI DOČEKA VELIKA FOTOGALERIJA Policija objavila prve fotografije djelića atmosfere te poručila građanima da jednu stvar nikako ne rade

"Hladnokrvno, kao da uplaćuje pet konvertibilnih maraka, igrač je rekao kako vjeruje da će Vatreni biti bolji od Francuza i uzeti naslov te uplatio 100 tisuća KM (približno 50 tisuća eura) samo na taj par. Još 10 tisuća KM (pet tisuća eura) je uplatio dodavši na listić, uz Hrvatsku, i pobjedu Novaka Đokovića u petak protiv Rafaela Nadala na Wimbledonu", napisali su na Facebook stranici kladionice.

"Ako Hrvatska osvoji naslov, naš igrač će dobiti 270 tisuća KM (138 tisuća eura)", dodali su.

Pojasnili su pritom kako je očito strastveni kockar prije početka prvenstva uplatio oko 2.700 eura na plasman Hrvatske u finale, što mu je donijelo nešto više od 40 tisuća eura.

"Nemamo što drugo reći nego svaka čast na hrabrosti", poručili su iz kladionice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene