Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak genetski poremećaj

Cijelo tijelo mu prekrivaju mjehuri, sada traži pomoć jer mu i djeca obolijevaju od iste bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
57-godišnji muškarac iz Indonezije pati odteškog poremećaja zbog kojeg mu cijelo tijelo prekrivaju tumori na koži u obliku mjehura.

Kada se Chandra Wisnu prije 33 godine oženio svojom djevojkom Nanik, mislio je da ima sve što može poželjeti. Bio je mlad, zgodan i obrazovan član jedne dobrostojeće indonezijske obitelji. Uskoro nakon vjenčanja, stvari su se promijenile.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Nekoliko dana prije vjenčanja na svojim je leđima primijetio neobične izbočine nalik na balončiće. Do 24. godine neobične su se izbočine proširile po cijelim leđima, a 8 godina kasnije i po cijelom tijelu. Uskoro su liječnici otkrili da se radi o tumorima.

>> Djevojčici 60 posto tijela prekriva gusto 'krzno'

'Ljudi se boje, plaši ih moje grozno lice i strah ih je da bi se mogli zaraziti. Zato rijetko izlazim, izađem samo da odem po kćer u školu, a tada prekrijem lice da ju ostala djeca u školi ne bi zadirkivala zbog mog izgleda', kaže Chandra.

Posjetio je mnoge dermatologe, no nitko mu nije mogao pomoći. Sve što su mu znali reći jest da bi bolest mogla biti genetska. Sada i dvoje njegove djece počinje obolijevati od iste bolesti. Oni imaju samo nekoliko mjehurića po tijelu, no boje se da bi s godinama moglo postajati sve gore.

Chandra sada govori o svojoj bolesti kako bi svijet čuo i kako bi mu netko možda pomogao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene