Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji je napustili

Djevojčici 60 posto tijela prekriva gusto 'krzno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena Liu rođena je s vrlo rijetkim genetskim poremećajem zbog čega joj je više od polovice tijela prekriveno gustim dlakama. Kad je imala samo dvije godine, roditelji su ju napustili.

Šestogodišnja djevojčica iz Kine pati od rijetkog poremećaja zbog kojeg joj je velik dio tijela prekrivem gustim tamnim dlakama koje izgledaju identično krznu kod nekih životinja. Posljednjih su se dana svjetski mediji zainteresirali za njen slučaj, te je djevojčica završila u lokalnoj bolnici na promatranju kako bi joj liječnici pokušali pomoći.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

>> Djevojčici ne prestaju rasti guste dlake na leđima i rukama

Majka malene Liu Jiangli nije se mogla nositi s bolešću svoje kćeri, te je napustila svoju obitelj kada je Liu imala samo dvije godine. Tada je njen otac preuzeo brigu o djevojčici i odveo ju u jedan vrtić, no nikada se nije vratio po nju. Vrtić je tada dao javni oglas za usvajanje djevojčice, jer, kako su rekli, plašila je drugu djecu.

Liu je ubrzo posvojio rođak Liu Mingying koji se dobro brine o njoj, no nikada nije imao novaca da joj plati liječenje. Djevojčici je sada ipak odobreno liječenje, te se svi nadaju da postoji rješenje njenog teškog poremećaja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene