Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnici u šoku, otišli na odmor

Bostonska 'kuća s brodom' postala nova atrakcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod, točnije čamac, iz osamdesetih godina izrešetan mecima i poprskan krvlju u dvorištu kuće u maloj i inače mirnoj ulici u predgrađu Bostona postao je nova atrakcija za stanovnike tog grada koji se pomalo oporavljaju od šoka izazvanog terorističkim napadom na Bostonski maraton i opsežnom potjerom za počiniteljima.

Otkako im je policija ukinula zabranu izlazaka iz kuća, stanovnici Watertowna, ali i drugih dijelova Bostona dolaze do mjesta na kojem se sakrio i gdje je uhićen Džohar Carnajev, mlađi od dvojice braće počinitelja dvostrukog smrtonosnog napada u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne miruju Drama na Crvenom moru, pogođen trgovački brod: "Zapovjednik je javio da vidi dva projektila" Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos

>> Termalna kamera otkrila je policiji kako se osumnjičeni skrivao

Ispred kuće Davea Heneberryja, u Franklinovoj ulici u mirnoj četvrti Watertowna televizijske kamere i šetači se guraju isped žute policijske trake kako bi vidjeli sada već slavni brod. Henneberry, za kojeg jedan susjed kaže da je u šoku i potpuno potresen, ali je bio potpuno priseban kada je otkrio Carnajeva u svom brodu, otišao je iz kuće nekamo na odmor čim mu je to policija dopustila.

U jeku potrage za opasnim teroristom, Henneberry je primjetio da mu cerada na brodu pomaknuta, da su ispod tragovi krvi i kada mu se primaknuo vidio je sklupčano tijelo u krmi. Mirno se vratio u kuću i pozvao policiju. Džohar Carnajev je u sukobu s policijom teško ranjen i hospitaliziran, pa za sada nema mogućnosti za njegovo ispitivanje. Prema američkim medijima, pogođen je u grlo i ne može govoriti.

Američki heroj Dave Henneberry izbjegava novinare i čeka da se prašina slegne da bi se vratio kući. U međuvremenu na znatiželju brojnih novinara i posjetitelja odgovaraju njegovi susjedi. Njegov je brodić uništen u pucnjavi, a na Facebooku je pokrenuta kampanja da mu se kupi novi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene